Säng på plats

När jag kom hem idag så har Nille tagit hem spjälsängen och ställt den på sin plats. Jag blev sååå glad! Är så himla nöjd med sängen och den passar perfekt där vi hade planerat att ha den. Vill gärna bädda nu nu nu men ska vänta lite till. 

Nu blir det soffläge med min man. Vi ska ha myskväll hemma. Har bunkrat upp med godis, frukt och chips. Vet aldrig vad jag är sugen på så det är bra att ha fler alternativ :) 
Längtan!

Alltså denna längtan efter vår lilla bebis är helt enorm! Jag har aldrig längtat efter något/någon lika mycket som jag längtar efter att få träffa den lilla personen som växer i min mage. Hur kommer hon se ut? Hur kommer hennes personlighet vara? Man undrar över så mycket och jag ser verkligen (med viss nervositet) fram emot den dagen då vi får träffa henne. 

Det som håller längtan i schack är att planera inför hennes ankomst, prata om henne och handla bebissaker. Tänkte visa det vi handlat hittills. 


Lillans egna garderob (bredvid kommer hennes säng stå). 


Hur garderoben ser ut just nu. Den ska såklart organiseras innan hon kommer men tyckte att det var smidigt att samla alla hennes saker där nu. 


Hörnan med lite smått och gott. Bl.a. babyskydd, madrass, täcke, kudde, påslakanset, stokke new born set och babysitter. 

Vi har även köpt säng och skötbord men det har Nille på jobbet. Eftersom han äger en lackfirma lackar han om det som behövs innan lillan kommer. Han ville exempelvis ha sängen i en vitare nyans och skötbordet var lite slitet så det behövdes verkligen lackas om. Perfekt att köpa begagnat och bara kunna lacka om det som behövs, det sparar vi mycket pengar på :) 

Storstädning

Idag har jag och Nille storstädat i fem timmar! Varenda liten vrå är skrubbad, så skönt! Det värsta är att min foglossning blev riktigt illa efter städningen så får inte bli fler storstädningar nu innan bebis kommer, men det kommer det inte bli iaf :) 
Efter städningen åkte vi och hämtade vårt skötbord. Det här blev det:

Vi köpte det begagnat för 500 kr. Ett riktigt kap :)
Nu har vi nästan allt utom vagn, bärsele, kläder och lite smågrejer. 

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0