Shoppinggalen

Har fått värsta shoppingsuget den senaste veckan så Ellie-Rose har fått nästan en helt ny garderob :) Det är så roligt att handla kläder till henne, finns ju så mycket fint! Mindre kul är att handla till mig själv, skittråkigt rent ut sagt när man fortfarande har massa övervikt. Men ett par nya byxor och två toppar fick jag. 

Det bästa med shoppingsuget är att godissuget typ har släppt, sämsta är att plånboken blir tunnare ;) 

Imorgon ska jag locka med mannen in till stan och handla lite inför dopet. Måste bl.a. till Panduro som har 25% på alla varor så därifrån ska vi handla lite grejer. 

På tal om dopet så blir jag så irriterad på människor som inte kan osa i tid. Idag var sista dagen och det är fortfarande 11 familjer (24 personer) som inte svarat. Vill handla allt till dukningen men det blir svårt när det är så många som man inte vet om de kommer eller ej. Fattar inte att det är så jävla svårt att bara svara ja eller nej. 

Jaja färdiggnällt :) Nu ska jag smita ut ur sovrummet. Nattade Ellie klockan halv åtta men hon har sovit oroligt sen dess och vaknat och gnällt för nappen har ramlat ut. Så jag har stoppat i nappen och smygit ut men när hon för typ femte gången gjorde samma sak så la jag mig bredvid henne så att hon somnar ordentligt. Det verkar ha lyckats :) Jag tror att hon har en fas nu då hon behöver extra mycket närhet och vem är jag att neka henne det? Det är ju bara mysigt <3


Vardagen

Bloggen är verkligen inte prio ett just nu som ni märker. Det var kul innan      Ellie-Rose kom men nu är det så mycket annat som är kul. Har precis börjat tycka att det är roligt att träffa folk igen så nu hänger vi mycket med familjen och vänner. Under hela graviditeten var jag rätt osocial, ville bara vara hemma hela tiden för jag var trött och hade ont. När Ellie föddes ville jag också bara vara hemma men då för att gosa med henne. Hon var, och är fortfarande, det enda jag behöver men nu när hon är mer med så då är det kul att hitta på saker :) 

Idag har vi varit på babysim och dykt massor. Hon är inte överförtjust i dyken men hon blir inte ledsen heller så dyken är väl sådär. I övrigt trivs hon i vattnet och ser väldigt nöjd och glad ut. 

Imorgon ska vi träffa några kompisar, tre av mina och två av Ellies plus en tredje som fortfarande är i magen :) Lilla Joline kommer komma till världen om 20 dagar och jag längtar så mycket! Min bästa kompis Malin ska alltså få sitt första barn om 20 dagar och hon ska heta Joline :) 

Min lilla björn idag <3


Babyshower

Idag hade jag ordnat en babyshower för min bästa vän Malin. Det blev riktigt lyckat och nu är jag så trött så ögonen går i kors. Tänkte berätta mer en annan dag och visa lite bilder men nu blir det tidig sänggång :)

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0