Längtar

På lördag åker vi till Öland på semester. Vi ska bo i husbil på Böda camping. Ska bli så mysigt! Vår första semester med vår lilla älskling och det är Nilles enda semestervecka så vi ska verkligen njuta. Freya har vi fixat hundvakt till för att ägaren till husbilen är allergisk plus att jag misstänker att det kommer vara alldeles för varmt där. Hon har redan nu svårt att andas och ligger för det mesta och flåsar, stackarn! Men tror att hon kommer få det toppen för hennes favoritfröken på dagis ska ha henne :D

Idag blir det lunch hos mamma och sen ska vi nog börja packa lite smått. Känns som att en hel del ska med när man har en bebis. 

40-årsfest

Igår var vi på 40-årsfest hos min kusin Thomas. Det var hans tjej Linda som vi firade för hon fyllde 40 i onsdags. Supertrevligt var det :) Bebis skötte sig exemplariskt. Vi kom dit vid fyra och åkte hem halv elva. Hon sov, ammade och när hon var vaken var hon glad och nöjd :) Hon slog sömnrekord igår också. Vid halv tio matade jag henne. Efter ca 20 minuter märkte jag att hon inte kom till ro (hon brukar blunda då och så småningom somna). Hon blev antagligen orolig för det var så mycket folk runtomkring så jag la en filt över henne. Då somnade hon nästan omgående. Sen sov hon ända till halv sex imorse! Lilla trötta älsklingen <3 Hon sov sig tom igenom blöjbyte och kvällstvättningen (tvättar och torkar hals, nacke, ansikte, händer och armar). Till saken hör att det brukar vara ett säkert kort när man vill väcka henne, men inte igår inte. Försökte amma henne också så jag klämde ut lite mjölk på hennes läppar men hon rörde inte en min och fortsatte sova. Det är jobbigt att träffa så mycket folk när man är liten. 
Innan festen igår sov hon en stund i hennes säng <3

Blödig

Är det någon mer än jag som blivit extremt blödig sen ni fick barn? 
Kollade precis på Long Island medium på TLC och fällde några tårar flera gånger när det handlade om någons barn som dött. Så fort jag ser ett program som berör det rinner tårarna. Så har det aldrig varit innan jag fick barn. Måste kanske bero på att man vet vilken enorm kärlek man känner för sitt barn nu. Tidigare kunde man ju inte ens föreställa sig det. 
Min största kärlek i livet <3


jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0