Portad hemifrån

Idag hänger vi hos mamma/mormor då vi inte kan vara hemma för golvläggarna lägger nytt golv hos oss. Är aptrött idag så det hade ju varit skönt att få vara hemma i sitt eget hem men det ska bli riktigt kul att få se det nya golvet så lite värt är det att sitta här. Mamma är inte hemma heller vilket gör det hela lite tråkigare. 

Natten var inte den bästa. Igår nattade vi Ellie i vagnen och vid tolv, när jag och Nille skulle gå och lägga oss, tog jag upp henne och la henne bredvid mig i sängen, som vanligt. Men då vaknade hon till och var så ledsen. När inte amningen dög provade jag pysventil, salva för tänderna, vagga i famnen, men inget hjälpte. Klockan halv tre somnade hon äntligen och imorse vaknade hon halv sju och ville amma så efter det var det bara att kliva upp eftersom golvläggarna skulle komma. Har iaf sovit en stund här så nu känns det lite bättre :) 

Förstår inte varför hon var så ledsen, men det kanske helt enkelt var att hon var övertrött. 

Idag är hon glad iaf <3
Olikheter

Dagen började med ett besök hos tandläkaren. Ellie satt snällt i vagnen och tittade på medan jag blev undersökt. Inga hål! Så glad! Jag har nästan alltid hål även fast jag sköter mina tänder exemplariskt. Så det var verkligen en glad överraskning. Trodde nämligen att jag skulle ha sjukt mycket hål eftersom jag hört att många får ännu sämre tänder under graviditeten men inte jag :D Peppar, peppar! 

Idag hyllar vi allas olikheter genom att bära olika strumpor. 


Rocka sockorna! 

Damón 1 år!

Idag fyller Damón ett år! Tiden springer verkligen iväg. Han är ju bara några månader äldre än Ellie, vilket betyder att hennes 1-årsdag närmar sig med stormsteg :)

Vi ska träffa Linn och Damón snart och äta lunch. Innan dess måste jag hitta en present till honom så dags att skynda på! 

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0