Dopklänning

Denna dopklänning hade Ellie-Rose på sig när hon döptes. 

Den är 40 år gammal. Min kusin Helena hade den för första gången när hon döptes 1974. Efter det är det många barn i släkten som döpts i den, inklusive jag, mina tre syskon och min systerdotter Wilma. Mina andra syskonbarn är inte döpta så de har inte använt den. 

Min Mormor har virkat klänningen <3
Hon har även broderat in alla namn på barnen som döpts i den. Snart kommer Ellies namn stå där också :)

Tycker att den är i väldigt fint skick för att vara så gammal. Lite smutsig men det är det enda :)
Trötta barn efter bad och Carola

Dagen började med att hela vår lilla familj åkte till simhallen med moster och kusinen. Badade en halvtimme för jag vet att det brukar räcka när vi har babysim och mycket riktigt, två svintrötta ungar som grinade och somnade i bilen <3 Vi vuxna köpte med oss donken och åkte hem till moster Carro och käkade. 

På kvällen blev vi bjudna på middag hos mamma och Peder så där spenderade vi kvällen. Tittade även på så mycket bättre. Älskade Carolas tolkning av Orups låt! Hon har så grym röst!

Nu är det sovdags och jag och Ellie har hela sängen för oss själva. Nille drack både vin och öl ikväll så då blev det soffan (han erbjöd sig att sova där för han vet hur äckligt jag tycker det luktar). Så nu ska vi verkligen bre ut oss :D 

Skön natt!

Ellie vaknade första gången runt halv sex-sex. Då fick hon ny blöja och sen la vi oss i sängen och ammade. Därefter somnade hon om och sov till klockan tio(!). Så nu missade jag pilates-passet som jag brukar gå på på fredagar men skit samma, det var skönt att sova! Komma i form får bli nån annan gång! 

Idag ska vi träffa mamma/mormor och äta lunch och åka till Nacka Forum och shoppa lite. Vill hitta lite saker till mig själv idag, ett par jeans, nån tröja och kanske en ny jacka skulle sitta fint :) 

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0