Nackspärr

Försöker sova men det går sådär. Fick en mild form av nackspärr natten till igår och det gör rätt ont. Plus att det är trångt i sängen, Nille breder ut sig och snarkar så jag blir skitirriterad och bebis ligger i sitt nest bredvid mig och jag ligger i mitten och har ont så jag blir ännu mer irriterad. Fast bara på Nille, bebis blir jag aldrig irriterad på, blir glad bara av att se henne :) Men Nille får ta all skit, kan bli galen på honom för ingenting. Många hormoner spökar i kroppen. Hormoner plus trötthet är ingen bra kombo. Ska sparka lite på honom nu så han vänder sig om och slutar snarka mig i örat! 

Godnatt! 


tanniz
2014-08-21 @ 06:32:45
URL: http://tanniz.bloggo.nu

Känner igen det där att bli arg å irriterad på honom för ingenting. Fast många gånger tycker jag att han förtjänar det :)

Svar: Haha ja fast min gör nog inte det. Han vill så väl och försöker men ibland blir jag galen om han inte gör nåt tillräckligt snabbt ;)
Johanna Viklund
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0