Hemma igen

Igår kom vi hem från Öland. Vi har haft det toppen men tiden gick, som vanligt  lite för fort. Men så är det ju när man har kul :) Vi började resan hemåt på lördagen men stannade ungefär halvvägs och tog in på Lysingsbadets camping. Gillade Böda mer men det var ändå en väldigt mysig camping. De hade fräscha gemensamma utrymmen, god mat och en rolig äventyrsgolf. 

Idag började verkligheten för Nille igen. En veckas semester fick han detta år. Riktigt trist eftersom det är Alvas första sommar. Men eftersom han har eget är det inte så mycket att göra åt. Jag och Alva klarar oss bra själva. Vi har packat upp all packning, tvättat, gått ut med Freya, gosat och sovit. Det är så mysigt att vara hemma med Alva hela dagarna. Vill aldrig jobba igen, hemmafru skulle passa mig perfekt :)


På Böda camping. 

Väntar på middagen på en restaurang på Lysingsbadets camping. Åt en supergod hummerpaella. 

På söndagen stannade vi i Söderköping och köpte glass från Smultronstället. Det var en sån sjuk kö till bordsserveringen så vi köpte med oss en varsin kanalbåt (tre kulor, mjukglass, grädde, topping och hallonbåtar, jag tog även strössel). Inte konstigt att jag inte går ner i vikt längre ;) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0