Vardagen

Bloggen är verkligen inte prio ett just nu som ni märker. Det var kul innan      Ellie-Rose kom men nu är det så mycket annat som är kul. Har precis börjat tycka att det är roligt att träffa folk igen så nu hänger vi mycket med familjen och vänner. Under hela graviditeten var jag rätt osocial, ville bara vara hemma hela tiden för jag var trött och hade ont. När Ellie föddes ville jag också bara vara hemma men då för att gosa med henne. Hon var, och är fortfarande, det enda jag behöver men nu när hon är mer med så då är det kul att hitta på saker :) 

Idag har vi varit på babysim och dykt massor. Hon är inte överförtjust i dyken men hon blir inte ledsen heller så dyken är väl sådär. I övrigt trivs hon i vattnet och ser väldigt nöjd och glad ut. 

Imorgon ska vi träffa några kompisar, tre av mina och två av Ellies plus en tredje som fortfarande är i magen :) Lilla Joline kommer komma till världen om 20 dagar och jag längtar så mycket! Min bästa kompis Malin ska alltså få sitt första barn om 20 dagar och hon ska heta Joline :) 

Min lilla björn idag <3

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0