Shoppinggalen

Har fått värsta shoppingsuget den senaste veckan så Ellie-Rose har fått nästan en helt ny garderob :) Det är så roligt att handla kläder till henne, finns ju så mycket fint! Mindre kul är att handla till mig själv, skittråkigt rent ut sagt när man fortfarande har massa övervikt. Men ett par nya byxor och två toppar fick jag. 

Det bästa med shoppingsuget är att godissuget typ har släppt, sämsta är att plånboken blir tunnare ;) 

Imorgon ska jag locka med mannen in till stan och handla lite inför dopet. Måste bl.a. till Panduro som har 25% på alla varor så därifrån ska vi handla lite grejer. 

På tal om dopet så blir jag så irriterad på människor som inte kan osa i tid. Idag var sista dagen och det är fortfarande 11 familjer (24 personer) som inte svarat. Vill handla allt till dukningen men det blir svårt när det är så många som man inte vet om de kommer eller ej. Fattar inte att det är så jävla svårt att bara svara ja eller nej. 

Jaja färdiggnällt :) Nu ska jag smita ut ur sovrummet. Nattade Ellie klockan halv åtta men hon har sovit oroligt sen dess och vaknat och gnällt för nappen har ramlat ut. Så jag har stoppat i nappen och smygit ut men när hon för typ femte gången gjorde samma sak så la jag mig bredvid henne så att hon somnar ordentligt. Det verkar ha lyckats :) Jag tror att hon har en fas nu då hon behöver extra mycket närhet och vem är jag att neka henne det? Det är ju bara mysigt <3


jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0