Portad hemifrån

Idag hänger vi hos mamma/mormor då vi inte kan vara hemma för golvläggarna lägger nytt golv hos oss. Är aptrött idag så det hade ju varit skönt att få vara hemma i sitt eget hem men det ska bli riktigt kul att få se det nya golvet så lite värt är det att sitta här. Mamma är inte hemma heller vilket gör det hela lite tråkigare. 

Natten var inte den bästa. Igår nattade vi Ellie i vagnen och vid tolv, när jag och Nille skulle gå och lägga oss, tog jag upp henne och la henne bredvid mig i sängen, som vanligt. Men då vaknade hon till och var så ledsen. När inte amningen dög provade jag pysventil, salva för tänderna, vagga i famnen, men inget hjälpte. Klockan halv tre somnade hon äntligen och imorse vaknade hon halv sju och ville amma så efter det var det bara att kliva upp eftersom golvläggarna skulle komma. Har iaf sovit en stund här så nu känns det lite bättre :) 

Förstår inte varför hon var så ledsen, men det kanske helt enkelt var att hon var övertrött. 

Idag är hon glad iaf <3
jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0