Barnvakt

Igår fick min pappa passa Ellie en timme medan jag körde spinning i 25 minuter. Det var inte ens planerat. Jag fick ett ryck på morgonen och ville följa med min mamma på det passet (hon höll i det) så då ringde jag pappa och han kunde. Det hade gått jättebra. De lekte i soffan en stund och efter en liten stund hade Ellie börjat klia sig i ögonen så då vaggade pappa henne i vagnen tills hon somnade. Sen kom jag hem :)

Imorgon ska mamma passa Ellie en timme. Då ska jag nämligen till sjukgymnasten med min höft. Känner fortfarande av foglossningen och nu när jag börjat träna gör det ännu ondare så lika bra att ta tag i det. Kommer gå jättebra det med! 
Miriam/MiRoLi
2015-02-26 @ 22:46:02

Vad "skönt" att höra om någon mer som känner av foglossning så långt efter graviditeten. Vad sa sjukgymnasten? Har du några tips/råd att komma med? Var också hos en sjukgymnast, fick inte mkt mer hjälp än ett papper med övningar. Btw. Va längesen jag läste din blogg 😊 inte riktigt tid längre :/

Svar: Tyvärr så har jag inga tips eller råd, fick också bara ett papper med övningar men om inte foglossningen hade blivit bättre till andra besöket skulle jag utredas om varför jag fortfarande känner av foglossningen. Men det där andra besöket har jag ännu inte lyckats gå på. När jag gör det kanske jag kan tipsa om nåt :) Vet hur det där med tiden är. Skriver nästan aldrig längre och läser väldigt lite bloggar. Ju äldre bebisarna blir ju mer kräver dem :)
Johanna Viklund

Miriam
2015-03-02 @ 22:35:21

Har du blivit något bättre då? Det är svårt få till den där tiden att göra de där övningarna tycker jag ;P

Svar: Nej inte ett dugg men det kan ha att göra med det där att jag har lite svårt att hitta tiden att göra dem ;) Går ju så fort men ändå blir det nästan aldrig av, så dumt..
Johanna Viklund
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0