ViktVäktarna

På måndag ska jag gå med i ViktVäktarna. Gjorde det inför vårt bröllop och tyckte det var hur bra som helst! Man får ju äta allt men det handlar om att välja vad man vill lägga sina points på. Har man 26 points (som jag hade då, nu blir det mer eftersom jag ammar) så vill man, för det mesta, inte slösa points på skit. Som tex lösgodis som ger 9 points per hekto! Ett hekto får man ju i sig på en pisskvart ;) Min storesyrra kanske också ska gå med. Hoppas för det är lättare att peppa varandra om man är två. 

Målet är att jag ska gå ner alla kilon jag vill innan bebis fyller 1 år. Men innan dopet den 6 december ska jag iaf ha gått ner några kilon. 

När vi gifte oss vägde jag 60 och det var jag rätt nöjd med. Men sen kom bröllopsresan med all inclusive och därefter sommaren med massa drinkar och då blev det +10 kg. Så 70 vägde jag när jag blev gravid. Under graviditeten gick jag upp till 86 (kanske blev mer, vägde mig inte sista veckan). Nu väger jag 75. Min målvikt är ca 60 kg (kanske lite mindre :)) Så jag ska gå ner minst 15 kg på nio månader, det ska inte vara något problem :) 

Det viktigaste av allt är att börja träna. Vill ha en så stark kropp som möjligt innan jag utsätter min kropp för en till graviditet. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

jojohannas.blogg.se

Jag heter Johanna och är 27 år. Jag och min man fick vårt första barn den 2 juni 2014. Vår lilla familj består av mig, Nille (32 år), Ellie-Rose (0 år) och mopsen Freya. Här kan ni läsa om mitt liv som mamma och om min underbara dotter som är ögonstenen i mitt liv <3

RSS 2.0